joi, 14 februarie 2008

Loganu` nu e maşină! E o banală penicilină?


Aşa zic unii! Loganu nu e maşină, mă întreb, o fi piscină sau o banală penicilină?! Sunt din ce în ce mai sigur că este o... creaţie divină. Da. E vina ei, că unii nu ştiu ce este. O parte din ei ştiu. Este un căcat de maşină. Al cărei maşini? Deci există o maşină, să zicem un Bemwe care când merge şi are diaree face caca şi lasă în urmă numai logane (parcă le şi văd, aşa nişte măslinuţe ieşite pe ţeava de eşapament). Şi bineînţeles care apucă le culege de pe stradă, după ce se usucă cacaua pe ele, pardon, vopseaua, care nu, fuge după el în continuare, după Bemwe adică, poate îl prinde iar în durerile constipaţiei. Pentru unii cică ar fi totuşi o maşină,... urâtă. Acum mă întreb, oare a râs cineva de femeia urâtă a lu` Vasile deşi el jură că e frumoasă, că ştie să facă sex, că o iubeşte în toate poziţiile, şi nu ascultă manele? Unii cică e proastă. Cine? Nevasta lu` Vasile, cum cine?! Chiar dacă el (ca să vorbesc la singular) ştie că nu a făcut sex cu nevasta lu` Vase, şi habar nu are cât de proastă e (nu la pat, atenţie). Dar îşi poate închipui, că poate nu e greu. Are al şaptelea simţ doar, că al şaselea e al lui Bruce Will Is. Cel care atentează (verbal) la nevasta lu` Vase, tare mult o iubeşte pe frumoasa lui, Cosânzeana care e şi deşteaptă, şi bună, se îmbracă şi frumos. Dar pe noi nu ne interesează cum face ea sex, cât de mult durează, şi cât de multă lucernă trebuie să mănânce ca să scoată jar pe nas, la cerere. Revenind la Bloganele noastre eu vă îndemn să nu cumpăraţi logan cu nici un preţ. Oricare ar fi el. Chiar şi promoţional. Pentru că în primul rând nu e maşină, şi de piscină nu cred că aveţi nevoie. E urât, e prost, nu ştie să meargă, se împiedică, e vai de mama lui, are plastice urâte, nu are frâne, nu are lanţ la roată, deci... nu are cu ce! V-aş putea recomanda... matizul roşu de mai sus, bemweul din primul paragraf, dar atenţie să nu îi daţi lapte după bere, un mondeo ca să ai faţă de rodeo, un skodak cu ceva megapixeli în buzunar, un leon cameleon tunat şi străfulgerat, sau poate un volksbanken cu 300 de lei putere, hmmm sau o toyotă ca e frumoasă şi nu e proastă sau ar mai fi o variantă, un mertzăndărel din Jermania lovit niţel la bujia faţă stânga şi cu câteva oase rupte dar sudate de un doctor cu masteratu luat pe bune.

P.S. Fă sex numai cu nevasta ta, dacă e posibil, normal. Iar dacă vrei altă nevastă, nu te opreşte nimeni. Lucernă e destulă. Doar să îţi permită plantaţia!

Un comentariu:

Ratava S'Navzar spunea...

numle meu e logana mercedesa, fiica lu mama homida... degeaba zice unii cî nu-s fromoasî cha io tot de sup capotî le dau! iarî tu, stringǎre, sî vii sǎţ gîceasca logana, cî ia numa pe tine tî placi!